Testimonials

Field of Flowers

Laeticia on empaattinen, pehmeä ja ymmärtäväinen coach. Hänellä on lahja johtaa keskustelua eteenpäin ihanalla, voimaannuttavalla tavalla. 

Vaikka omat käsiteltävät aiheet olisi miten ahdistavia tahansa, on Laeticialla taito saada tunnelukkoja auki coahcattavan huomaamatta. 

Itse kävin Laetician coachattavana yhtäjaksoisesta noin puolen vuoden verran. Pitkin vuotta, tunnetilani tuntuivat eheytyvän kerta kerralta, ja vuoden loppuun mennessä tapahtui se klicheinen irtipäästö, se mistä luulin lukevani vain kirjoista. Tunteen vyöryivät ulos minusta itkuna ja nauruna. Mutta se oli niin helpottavaa, etten tiedä tulenko enää kokemaan samanlaista tunnetta. 

Tuo aika toi elämääni niin paljon työkaluja ja uutta iloa ja sain coachauksen avulla omia tunnelukkoja auki. Edelleenkin käytän häneltä saamiani työkaluja ihan jokapäiväisessä arjessani. 

Jopa coachaus onlinena toimi itselleni vallan hyvin, se yllätti positiivisella tavalla. Mielestäni coachaus kuuluisi jokaisen ihmisen elämään, ja kaikkien pitäisi saada kokea sen tuoma apu. Oli elämässä iloa, surua, stressiä tai mitä tahansa. Pyrin edelleen käymään Laetician coachattavana ja on ilo tietää, että tälläisenäkin aikana on mahdollista saada yhtä laadukasta coachausta myös onlinena, puhelimitse tai esim skypen kautta. 

Karoliina K.