Tee / Ajattele / Rukoile

Tänään esittelen toisen usein itse käyttämäni kolmen kortin pöydän. JOS olen sellaisella tuulella, että haluan vetää päivälle tai viikolle ns. päivän kortin, vedänkin yleensä kolme.


1. Mitä pitää tehdä

2. Mitä kannattaa ajatella

3. Mitä kannattaa rukoilla


Ensimmäinen kortti antaa konkreettisen neuvon tekemiseen. Mitä pitää pitää fokuksessa, jotta saa päivän tarvittavat asiat tehtyä. Tämä koskee nyt to-do-listan läpikäyntiä, töitä, kalenteriin merkattuja tapaamisia ym. Miten ne saa tehtyä mahdollisimman sujuvasti ja hyvällä energialla? Tässä positiossa esim. sauvojen 10 neuvoisi karsimaan ylimääräisiä pois, miekkojen nelonen muistaamaan lepohetket tehtävien välissä, ja lanttien 8 puurtamaan tunnollisesti ja rutiinilla.
Kakkoskortti ehkä kuvastaa kovasti sitä, että olen myös koulutettu life coach, koska omien ajatusteni seuraaminen ja muokkaaminen on minulle erittäin tärkeä päivittäinen työkalu. Susan Hyatt kutsuu sitä "ajatushygieniaksi" (mental hygiene), mutta yksinkertaisesti kysymys on siitä, että aivan kuten ruoka ruokkii ruumistamme, ajatukset ruokkivat mieltämme, ja siksi kannattaa pysyä kärryillä siitä, mitä ajattelee sillä haitalliset ajatuskuviot voivat helposti syöstä meidät raiteilta tavotteidemme suhteen. Kakkoskortti antaa siis ohjeen mahdollisiin ongelmakohtiin ajatuksen tasolla. Näinpä Sauvojen kuningatar muistuttaa minua omasta säteilystäni ja siitä, että olen oman elämäni ohjaaja, Lanttien 4 pitämään kiinni omasta positiostani ja vastustamaan oikukkaita tuulia ulkopuolelta, ja Miekkojen kolmonen kirjoittamaan auki jumittavia ajatuksia ja muistamaan, että ne kuviot joita ei itse murra, toistuvat usein myöhemmin jossain vaiheessa.
Jo kakkoskortti oli sisäinen life coachini, kolmoskortti on korkeamman johdatuksen kortti. Tämä osoittaa asian, joka on parempi (tällä kertaa) antaa jonkun Muun (kohtalo, Jumala, enkelit, jumalattaret, sukuhenget – mikä onkaan oma suuntauksesi!) käsiin. Kaikkeen ei juuri nyt löydy ratkaisua tai neuvoa, ja joskus parasta on vaan pyytää johdatusta ja apua asian eteenpäinviemiseen. Kolmospaikalla Miekkojen kolmoselle voi pyytää apua haitallisten tapojen ja kuvioiden rikkomiseen ja niistä toipumiseen, Kohtuudelle apua keskitiellä pysymisessä ja itsensä eri osien hyväksymisessä, ja Sauvojen ässälle insipiraation saavuttamisessa ja/tai sen suuntaamisessa.Vinkki: kortit kannattaa jättää näkyville jonnekin, jossa ne näkee useampaan kertaan päivän aikana. Minulla tämä tarkoittaa usein työpöytää, sillä sen lisäksi että istun sen ääressä koko työpäivän, se on olohuoneessa eli näen kortit siinä aina ohikulkiessa mikäli vain maltan muistaa katsoa niitä. Visuaaliset ankkurit kannattaa aina pitää, noh, näkyvillä.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Kun aloin tekemään tulkintoja ammattimaisesti, sain useasti asiakkailtani hämmentävää palautetta. Yksi toisen jälkeen kiitteli minua siitä, kuinka hyödyllisiä ja konkreettisia tulkintani olivat. Hämme

Eräs hauska tapa yhdistellä tarot-kortteja ja numerologiaa, ja laskea itselleen tarot-horoskooppi. Aiheesta on kirjoittanut Mary Greer mm. kirjassa Archetypal Tarot (vanha versio joka minulla on, on n