top of page

Tarot-horoskoopit

Eräs hauska tapa yhdistellä tarot-kortteja ja numerologiaa, ja laskea itselleen tarot-horoskooppi. Aiheesta on kirjoittanut Mary Greer mm. kirjassa Archetypal Tarot (vanha versio joka minulla on, on nimeltään Who are you in the Tarot), ja se on minullakin taustamateriaalina kun laskeskelen näitä.


Tekniikka on sinänsä helppo, eli lasket yhteen syntymäpäivän, -kuukauden ja vuoden, ja niin kauan kun saat tulokseksi luvun joka on korkeampi kuin 22, lasket numeroita yhteen. Näin esimerkiksi 26 syyskuuta 1975 olisi:

26 + 9 + 1975 = 2010 = 2 + 0 + 1 + 0 = 3


Tämänhän voisi laskea myös numero numerolta, mutta silloin tulos eroaa:

2 + 6 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 39 = 12


Koska kyse on kuitenkin horoskoopista, kannattaa käyttää varsinaisia päivämäärän lukuja eikä hajottaa niitä.


Kun on saatu luku välille 1-22, katsotaan mitä korttia se edustaa (22 = 0 = Narri), ja voilà, nyt sinulla on syntymäkorttisi! Esimerkkihenkilöllämme se on kortti nro 3, eli Hallitsijatar.


Samalla tavalla voit laskea itsellesi vuosikortin, vaihdat laskelmassa vain kuluvan vuoden syntymävuotesi paikalle, esimerkiksi:

26 + 9 + 2022 = 2057 = 14 (Kohtuus)


Hauska pikku harjoitus näillä on tehdä aikajana syntymästäsi nykyiseen hetkeen, ja laskea vuosikortit jokaiselle vuodelle. Huomaat pian, että niistä muodostuu tietynlainen aaltoliike. Mieti sitten heijastuuko se jotenkin elämääsi yleensä noina vuosina. Merkitse janalle myös elämäsi merkittäviä asioita, kuten muutot, parisuhteet, muutokset perhekoossa, työpaikat – havaitsetko jonkinlaista vastaavuutta?


Kuten kaikki tarot-harjoitukset, testaile uteliaisuudella!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Kun aloin tekemään tulkintoja ammattimaisesti, sain useasti asiakkailtani hämmentävää palautetta. Yksi toisen jälkeen kiitteli minua siitä, kuinka hyödyllisiä ja konkreettisia tulkintani olivat. Hämme

bottom of page